Hvem er denne linja for, og hva driver vi med?

Reiseliv Natur er en linje for deg som liker å være ute i naturen, se nye spennende plasser og prøve nye aktiviteter . Her vil vi fordype oss i naturbasert reiseliv gjennom forskjellige turer. Linja er åpen for alle uansett erfaring, og det er meningen at du skal få mestring gjennom nye aktiviteter. Et år på folkehøyskole vil gi deg nye erfaringer og nye venner, og vil være en opplevelse du ikke kommer til å glemme.
På denne linja er du i gode hender og kan prøve deg på nye ting på en morsom og trygg måte. Du får en linjelærer med erfaring fra breføring, fjellguiding, klatring og teambuiding, som er opptatt av mestring og sikkerhet. På skolen er det også andre lærere med andre erfaringer og noen ganger leier vi inn instruktører til å vise oss nye spennende ting. Dermed får vi prøvd oss på mange aktiviteter som tilbys i reiselivsnorge og får en liten smakebit på hvordan det er å være turist i eget land.

Jeg synes naturbasert reiseliv er kjempespennede og gleder meg veldig til å utforske dette sammen med deg. Hvis du lurer på noe som helst så er det bare å ta kontakt på tlf; 95947353 Jeg heter Karoline og er linjelærer for Reiseliv Natur.

 

 

cropped-d8b0070f-63f6-4e65-a991-fc223742b9c0.png